top of page
28.jpg

Coaching en Advies

Coaching en advies door LOB123 is gericht op het vergroten van de zelfsturing en professionalisering van individuen, teams en onderwijsinstellingen op het vlak van loopbaanbegeleiding.

 

We zetten ons vol passie in voor toekomstgericht onderwijs en een leven lang ontwikkelen!

28.jpg

Advies

LOB123 is expert op het gebied van loopbaanbegeleiding in het Nederlandse onderwijs. Daarom benaderen onderwijsinstellingen ons regelmatig voor een uitgebreide nulmeting. We komen bij je langs, voeren gesprekken met jou en je loopbaanbegeleiders en analyseren de huidige situatie. Op basis hiervan geven we praktijkgericht advies over hoe jij de loopbaanbegeleiding binnen jouw onderwijsinstelling kunt professionaliseren.

coaching xxx.jpg

Individuele coaching

Wil jij jouw kennis van loopbaanbegeleiding op de juiste manier toepassen in de praktijk? Loop je vast in een bepaalde situatie? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw positionering op de werkvloer? Dan is individuele coaching van LOB123 echt iets voor jou.

 

We begeleiden je stap voor stap bij jouw doelen en doen dit op een energieke en persoonlijke manier. Of je nu een beginnende of ervaren onderwijsprofessionals met studieloopbaantaken bent.

Groepscoaching

Ook voor groepscoaching kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld omdat je wil dat alle loopbaanbegeleiders in jouw onderwijsinstelling zich ontwikkelen in lijn met het gegeven advies rondom loopbaancoaching. In dit geval gaan we voor een vaste periode aan de slag met een werkgroep binnen jouw onderwijs.

 

We begeleiden hen bij alles rondom de uitvoering in de praktijk. Denk hierbij aan het ontwikkelen van materiaal, het vullen van de jaarplanner en de daadwerkelijke loopbaancoaching. Aan alles wordt gedacht!

Similing Team
Maatwerk voor ieders ontwikkeling

Interactie, afwisseling en professionaliteit! Als 56-jarige heb je jarenlange ingeslepen patronen in studiebegeleiding. Door de goede theoretische input en oefeningen heb ik andere gesprekstechnieken geleerd. 

KARIN VAN GESTEL

Arbeidstoeleider Taalbrug College

Wat anderen zeggen

lifestyle-beauty-shopping-concept-beautiful-happy-asian-girl-with-upbeat-confident-smile-p

Meer weten?

Heeft jouw onderwijsinstelling advies nodig over professionele loopbaanbegeleiding? Of ben jij als onderwijsprofessional op zoek naar een persoonlijke coach die je één-op-één of in groepsverband begeleidt? Neem dan vooral contact met ons op. We leren je graag kennen!

bottom of page