OVER LOB 123

Over ontwikkeling...

Loopbaanorientatie en -begeleiding (LOB) en loopbaanleren zijn eigenlijk wel mijn passie geworden de afgelopen jaren. Als doorgewinterde jobcoach heb ik eind 2007 de overstap gemaakt naar de functie van decaan in het voortgezet onderwijs. De afgelopen jaren hebben ik en mijn collega's bij SG WereDi in Valkenswaard, aardig wat gerealiseerd m.b.t. LOB. Dit is mede in samenwerking met de VO-raad doorgegeven in het ambassadeursproject van Stimulering LOB. Dat 'doorgeven' sprak me aan; kennis, visie en ontwikkeling delen, collega's coachen.

Eind 2014 ben ik met Rupert Spijkerman overeen gekomen dat ik zijn post HBO opleiding 'De decaan als loopbaancoach' zou overnemen en zo is LOB 123 ontstaan. In deze nieuwe rol van aanbieder van de opleiding vallen mijn eerder opgedane ervaringen als loopbaanbegeleider, jobcoach, trainer, decaan, visie/beleidbouwer LOB en vaandeldrager voor LOB op een hele mooie manier samen.

Naast diverse trainigen, de post-HBO opleiding 'Loopbaancoaching in het onderwijs' en de begeleiding van diverse scholen bij het professionaliseren van hun LOB, werk ik intensief samen met diverse samenwerkingsparters. Denk bijvoorbeeld aan de VvSL en mijn structurele samenwerkingspartners van LOB+.

Waar staat LOB 123 voor?

Loopbaanorientatie en -begeleiding (LOB) en loopbaanleren worden steeds belangrijkere begrippen in onderwijsland. Veel scholen en studieloopbaanbegeleiders zijn op zoek naar ondersteuning bij de ontwikkeling op dit vlak. Bij LOB 123 vind je middels opleiding, coaching en advies een mooi aanbod ter stimulering van de professionalisering van LOB en loopbaanleren. Voor meer info over LOB en een blik in mijn dagelijkse praktijk klik hier

Referenties | samenwerkingspartners

Karin Martens

Rupert Spijkerman

LOB123-beeldmerk-RGBdoorzichtig.png

Cynthia Veerman-Volten

30-01-2020%252520foto1_edited_edited_edi

LOB 123 is een initiatief van Martine Buijsen.

LOBplus-logo_zwart_1000px.jpg

Project

stimulering LOB

Marionette Vogels

Annemiek Jonker

 

Zin in onderwijs

Els van Osch

Imke De Graaf

act2go_edited.jpg
naar-de-juiste-plek.png
naar-de-juiste-plek alleen teken.png

Leonore Zuijderhoudt

Zuijderhoudt-logo-200x53.jpg