Team at work

Hét opleidingsinstituut

voor loopbaanbegeleiders in het onderwijs

Wil jij jezelf als loopbaanbegeleider verder ontwikkelen?

Zodat je jongeren nóg beter kunt ondersteunen bij de ontwikkeling van hun loopbaan? Heb je behoefte aan een goede opleiding of hulp in de praktijk? Of ben je op zoek naar professioneel advies rondom loopbaanbegeleiding?

 

Als expert in het Nederlandse onderwijs staat LOB123 altijd voor je klaar!

Professionalisering loopbaanbegeleiding

Grijs-rond.png

Wat anderen zeggen

Zeer professioneel en toch heel persoonlijk

Een fijne combinatie! Alle theorieën en de vele praktijkvoorbeelden hebben ervoor gezorgd dat voor mij duidelijk is waar lob om draait. Ik ben veel te weten gekomen over mijzelf als lob'er en weet nu waar mijn kwaliteiten liggen en waaraan ik kan werken.

SUZANNE RUTTEN

Docent en loopbaanbegeleider Taalbrug College

OVER LOB123

Expert in loopbaanbegeleiding

LOB123 is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut en oprichtster Martine Buijsen mag zichzelf officieel een Noloc Kennisprofessional noemen. We zijn expert in loopbaanbegeleiding binnen het Nederlandse onderwijs.

Image by Foto  Sushi
Studio Portrait
Female Student Portrait
Happy Portrait
University Professor

Persoonlijke aanpak

Bij ons ben jij geen nummer, we houden van persoonlijke communicatie. Zo zijn er korte lijnen en heb je direct contact met deskundige trainers.

 

Ook is er altijd ruimte voor maatwerk, afhankelijk van jouw situatie en wensen.

Waarom LOB123?

Ben je klaar om je mouwen op te stropen en iets nieuws te leren? Je bent welkom bij LOB123, hét toonaangevende instituut in zijn soort. Ons doel is om onze studenten de vaardigheden, ervaring en het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om succesvolle onderwijsprofessionals te worden. Ons programma is flexibel en onze docenten zijn de beste in hun vakgebied.

 

We zijn omringd door een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners en bieden ook opleidingen voor onderwijsprofessionals die met kwetsbare jongeren werken.

Dus wil je loopbaanbegeleiding binnen jouw onderwijsinstelling écht goed positioneren? Dan ben je bij LOB123 aan het juiste adres!

LOB123-Oprichter-Martine-Buijsen
biond-logo
JEP1.png
act2go_edited.jpg
naar-de-juiste-plek.png
Young Businesswoman

Benieuwd wat LOB123 voor jouw onderwijs kan betekenen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. We leren jou en je onderwijsinstelling graag beter kennen!