Trainingsaanbod LOB123

LOB123-beeldmerk-RGBdoorzichtig.png

De trainers!

foto collage NVS-NVL.jpg

Naar de juiste plek

Naast een gehele leergang van de post-HBO opleiding 'Loopbaancoaching in het onderwijs' verzorgt LOB123 de inhoud van diverse 3-daagse trainingen van dit mooie initiatief. De trainingen en coaching vinden hun oorsprong o.a. in het gedachtegoed van Rupert Spijkerman. 

naar-de-juiste-plek.png

3-daagse mentorentraining

LOB123 komt de school binnen. Deze 3-daagse training is speciaal ontwikkeld om deelnemers aan de post-hbo opleiding te ondersteunen bij de implementatie van het geleerde in de praktijk. De trainingen vinden hun oorsprong o.a. in het gedachtegoed van Rupert Spijkerman. 

Deze training wordt gegeven door Martine Buijsen of Leonore Zuijderhoudt

LOB+ 

powered bij LOB123

LOB+ is een samenwerking van enthousiaste en kundige trainers. We verzorgen een divers aanbod gericht op de professionalisering van loopbaanbegeleiding van jongeren, waarbij we o.a. veel aandacht hebben voor kwetsbare jongeren en de overgangen waar deze vaak uitvallen. De trainingen en coaching vinden hun oorsprong o.a. in het gedachtegoed van Rupert Spijkerman. 

LOBplus-logo_zwart_1000px.jpg

Trainingsaanbod samenwerkingspartners LOB123

Verdiepend aanbod voor de ervaren loopbaanbegeleider. De trainingen ‘ACT & LOB’ en ‘De psychologie achter communicatie’ (Transactionele Analyse & LOB) sluiten naadloos aan op de post-HBO ‘Loopbaancoaching in het onderwijs’. Ze zijn ook als losse module te volgen. Heb je de post-HBO opleiding gevolgd? Meld dat dan zeker even bij de aanmelding!

LOB123-beeldmerk-RGBdoorzichtig.png

ACT & LOB

LOB123 werkt structureel samen met ACT2GO! 
Imke De Graaf verzorgt mooie trainingen gericht op ACT in het onderwijs. In drie dagdelen leer je meer over deze wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek om psychologische flexibiliteit en zelfsturing te vergroten. Praktisch, luchtig, speels en direct toepasbaar. 

TA & LOB

LOB123 werkt structureel samen met ZTB.NU

Leonore Zuijderhoudt verzorgt de driedaagse: 'De psychologie achter communicatie'. Wat gebeurt er in contact tussen jou en je leerling en/of je collega? Dat leer je duiden én optimaliseren. Centraal staat de in de sociale psychologie ontwikkelde Transactionele Analyse (TA), die direct gekoppeld wordt aan de dagelijkse praktijk van de LOB-er.

LOB+ 

powered bij LOB123

LOB+ is een samenwerking van enthousiaste en kundige trainers.

LOB123 heeft samen met Marloes van de Camp, Lotte van de Rijt en Bernadette Bartelings de handen ineen geslagen. Gezamelijk hebben we echt een mooi 

professionaliseringsaanbod samengesteld. Opdrachten voor LOB+ kunnen door LOB123 of door een van haar partners uitgevoerd worden.

act2go_edited.jpg
Zuijderhoudt-logo-200x53.jpg
LOBplus-logo_zwart_1000px.jpg